O nama

“Blockchain consulting j.d.o.o. za savjetovanje i implementaciju blockchaina” je prva firma u Hrvatskoj koja se bavi implementacijom blockchain tehnologije u proizvodnju i distribuciji proizvoda, osnovana u prosincu 2019. godine.

 

Blokchain tehnologija donosi neminovne promjene u naše društvo, te je nužno proširiti pogled  na sve njezine aspekte i upotrebu izvan sfere kriptovaluta. S obzirom da je područje primjene  i mogućnosti blockchain tehnologije veliko, tvrtka “Blockchain consulting” svoje poslovanje će usmjeriti na upotrebu blockchain tehnologije u području lanca opskrbe (“Supply Chain Managment”), te će svojim djelovanjem pokušati donijeti boljitak trenutnom stanju na tržištu gdje vlada nepovjerenje kupaca u kvalitetu i porijeklo proizvoda koji se nalaze u trgovinama.

MISIJA

Približiti blockchain tehnologiju ljudima u Hrvatskoj,  te omogućiti kupcima povjerenje u kupljenje proizvode, a proizvođačima omogućiti razvoj lanca opskrbe proizvoda i dodatnu vrijednost proizvodu.

VIZIJA

Korištenje blockchain tehnologije postati  će način za dokazivanje transparentnosti u lancu opskrbe proizvoda, a tvrtka Blockchain consulting će se pozicionirati kao vodeća na ovim prostorima u području implementacije blockchain tehnologije u proizvodnji i lancu opskrbe proizvoda.

Zatvori izbornik